Wie zijn wij?

Wij zijn het team van Slim Time en helpen u graag!

Judith Hurkmans, eigenaresse

Als moeder van een tweeling ging ik in 2010 ook de strijd met kilo’s aan. Daardoor kwam  ik in contact met het concept, EMS Arasys. Ook was het moeilijk om als Lipoedeem patiënt de centimeters op de gewenste plaatsen kwijt te raken, namelijk de benen. De Arasys bood mij dé oplossing! Specifiek gebieden kracht bijzetten door spieren sterk te maken en centimeters te laten verdwijnen! Het werkt, ook bij mij. Mede dankzij het resultaat en mijn enthousiasme, ben ik een eigen praktijk gestart, die we sinds 2010 nog steeds uitbreiden.
Helaas ken ik inmiddels zelf ook weer de klappen van de zweep en weet ik nu als geen ander hoe terugval kan voelen. Na een stressvolle periode speelt mijn lipoedeem vervelend op. We hebben ‘levenslang’ als het gaat om gezondheid, fitheid en gewicht. Het één kan niet zonder het ander! De puzzel om dit te bereiken, wordt mij steeds duidelijker!

Ik heb de volgende opleidingen/trainingen af weten te ronden: Hormoonfactor coach, Orthomoleculaire voedingsconsulent en orthomoleculair suppletie adviseur, EMB bloedtest consulent, Orthomoleculaire Sportconsulent en Innerwave Detox consulent.

Maar ik ben nooit klaar 😉 en wil blijven leren!

Yvonne Pennings, medewerker op maandagavond en invalkracht.

Yvonne heeft nog geen eigen verhaaltje aangeleverd, dus laat ikzelf iets over haar vertellen ;-)!

Yvonne heeft mij (tijdens en na de drukke bouwperiode, van zowel mijn nieuwe woning als het opbouwen van mijn  nieuwe pand en locatie van Slim time) super fijn ondersteund met het invullen van uren op de avonden en zaterdagen, zodat het werk voor mij zelf niet boven mijn kunnen uitsteeg. Het bouwen van 2 nieuwe projecten kost veel tijd, bloed, zweet en tranen, maar het resultaat mag er ook zijn en ik ben dus enorm dankbaar!|
Maar ook werkte zij voor mij om in deze periode er nog voor mijn kinderen te kunnen zijn, die opgroeien tot inmiddels volwassen mannetjes. 
Yvonne is een sportieve vrouw en heeft zelf ook een onderneming, namelijk “Praktijk JYOTI” te Middelrode, waar je terecht kan voor diverse massages, waarbij oa gebruik wordt gemaakt van klankschalen. Ook geeft Yvonne workshops, trainingen en readings, allen in de spirituele sfeer. Onlangs heeft zij ook haar diploma gehaald voor systemisch werk / familieopstellingen. 
Kortom, een veelzijdige vrouw. Bezoek haar pagina eens: www.praktijkjyoti.nl

 

Dianne Korsten, medewerker op woensdag-avond en invalkracht

Dianne is geen onbekende bij SlimTime, 6 jaar geleden was zij ook werkzaam bij ons en zij is blij om dit weer af en toe op te kunnen pakken, naast haar huidige full time functie bij het Hospice te Rosmalen. Dianne is als enthousiaste klant bij SlimTime begonnen en eigenlijk altijd gebleven. Zij is bekend met de EMS systemen en de voedingslijn van Powerslim.

Zelf heeft Dianne nog geen ‘wie ben ik’ stukje geschreven, maar ik (Judith) ben in ieder geval heel blij om in drukke onvoorziene periodes op haar terug te kunnen vallen, voornamelijk tijdens de daguren en in de vakantie.