Wie zijn wij?

Wij zijn het team van Slim Time en helpen u graag!

Judith Hurkmans, eigenaresse

Als moeder van een tweeling ging ik in 2010 ook de strijd met kilo’s aan. Daardoor kwam  ik in contact met het concept, EMS Arasys. Ook was het moeilijk om als Lipoedeem patiënt de centimeters op de gewenste plaatsen kwijt te raken, namelijk de benen. De Arasys bood mij dé oplossing! Specifiek gebieden kracht bijzetten door spieren sterk te maken en centimeters te laten verdwijnen! Het werkt, ook bij mij. Mede dankzij het resultaat en mijn enthousiasme, ben ik een eigen praktijk gestart, die we sinds 2010 nog steeds uitbreiden.
Helaas ken ik inmiddels zelf ook weer de klappen van de zweep en weet ik nu als geen ander hoe terugval kan voelen. Na een stressvolle periode speelt mijn lipoedeem vervelend op. We hebben ‘levenslang’ als het gaat om gezondheid, fitheid en gewicht. Het één kan niet zonder het ander! De puzzel om dit te bereiken, wordt mij steeds duidelijker!

Ik heb de volgende opleidingen/trainingen af weten te ronden: Hormoonfactor coach, Orthomoleculaire voedingsconsulent en orthomoleculair suppletie adviseur, EMB bloedtest consulent, Orthomoleculaire Sportconsulent en Innerwave Detox consulent.

Maar ik ben nooit klaar 😉 en wil blijven leren!

Anouk Hermans, medewerker op maandag/donderdag-avond en zaterdag.

Mijn naam is Anouk Hermans. Ik ben op 22 juni 2000 geboren en opgegroeid in Heeswijk-Dinther. De meeste zullen mij al kennen, want ik werk sinds begin mei 2021 met veel plezier bij SlimTime.
In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vrienden en familie. Ik houd dan ook zeker van gezelligheid en een praatje maken. Verder wandel en lees ik graag. Ook sport en beweeg ik veel. Ik zwem dan ook al bijna 15 jaar en ben ik sinds een paar jaar waterpolo gaan spelen.

Afgelopen jaar heb ik mijn diploma gehaald van de opleiding sport en bewegen. Hier heb ik al veel geleerd over hoe het lichaam beweegt en hoe je dit in beweging kan brengen. Ook heb ik daar het een en ander geleerd over (gezonde) voeding. In juni 2021 heb ik tevens ook mijn (sport)massage diploma behaald!
Sinds september 2021 ben ik begonnen met een nieuwe studie, namelijk de opleiding Psychomotorische therapie in Nijmegen. De psychische wereld trok mij altijd al aan en ik vind het een hele mooie en leuke uitdaging om met het bewegen mensen met psychische klachten te helpen.
Bij SlimTime krijg ik de kans om meer ervaring op te doen, ook wat het stukje voeding betreft. En ik hoop dat ik hier nog lang met plezier mag blijven werken!

 

Dianne Korsten, medewerker op woensdag-avond en invalkracht

Dianne is geen onbekende bij SlimTime, 6 jaar geleden was zij ook werkzaam bij ons en zij is blij om dit weer af en toe op te kunnen pakken, naast haar huidige full time functie bij het Hospice te Rosmalen. Dianne is als enthousiaste klant bij SlimTime begonnen en eigenlijk altijd gebleven. Zij is bekend met de EMS systemen en de voedingslijn van Powerslim.

Zelf heeft Dianne nog geen ‘wie ben ik’ stukje geschreven, maar ik (Judith) ben in ieder geval heel blij om in drukke onvoorziene periodes op haar terug te kunnen vallen, voornamelijk tijdens de daguren en in de vakantie.