Wat wij bieden

EMS Fitness actieve sportbeleving = X-Body

Kuur van 10 behandeling € 325,- of kies een pakket.

Het Electronic Muscle Stimulation (EMS) van X-Body: een revolutionair fitnesssysteem dat werkt met elektrische impulsen. EMS stimuleert de hoofdspiergroepen én de dieper gelegen spiervezels om optimaal samen te trekken. Het systeem laat resultaten zien die zelfs in de topsport niet altijd haalbaar zijn. Onderzoeken wijst uit dat het uithoudingsvermogen aanzienlijk verbetert en dat je explosieve kracht met 74% kan stijgen. Een training duurt 20 minuten en is 18x effectiever dan een normale krachttraining. X-Body is ontwikkeld in Duitsland en is op dit moment het beste systeem voor EMS fitness.

EMS Fitness Onbelast en in rust-stand = Arasys

Kuur van 10 behandeling € 325,- of kies een pakket.

Het Electronic Muscle Stimulation van Arasys is zeer geschikt voor mensen die een strakker lichaam willen. Het systeem doet het werk en jij ligt ontspannen op een bank. De pulserende golven zorgen er voor dat de spieren zich samentrekken en het vet om uw spieren minder wordt. U merkt het effect al na enkele behandelingen. Het is geschikt voor iedereen, dus ook voor mensen met ernstig overgewicht of pijnlijke gewrichten. Het enige dat je meeneemt is je eigen handdoek, om op te liggen. Een mooie opstap naar ons actief systeem X-Body!

 

Voedingsadvies

Ons voedingsadvies is gratis i.c.m. Power Slim en EMS fitness.

Het voedingsadvies van Slim Time is gebaseerd op een bodyanalyse en een intake gesprek. We meten je figuur op en kijken naar je huidige leef- en eetgewoonten, naar je doel(en) en eventuele klachten. Voorbeelden zijn: vermoeidheidsklachten aanpakken, je gewoon fitter voelen, gewichtsverlies, aankomen en betere sportprestaties. De basis van het nieuwe voedings- en leefpatroon is altijd je huidige eetpatroon. We spreken dit door en je hoort welke aanpassingen in je eetpatroon resultaat kunnen opleveren. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw leefpatroon. Want iemand die een gezin heeft, heeft vaak andere wensen dan een alleenstaande. Het is belangrijk dat je voor de rest van je leven een gezond voedingspatroon gaat ontwikkelen. Want alleen dan boek je een blijvend resultaat.

Power slim Proteïnedieet

Startpakket € 159,- met gratis kookboek, shaker, 9 dagen producten/recepten én 30 dagen suppletie.
Erna wekelijks bijvullen van je weekmenu dmv losse doosjes à € 17,95 per doosje.

Power Slim betekent niet minder eten, maar ànders eten. Power Slim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Power Slim voegt extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel. Je hebt de keuze uit 120 Power Slim producten. Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen. Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het Power Slim kookboek met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten. Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Kaneel Algen Pakking

Prijs 27,50 per keer 5 Ritten kaart; 125,- 10 ritten kaart; 225,-

De kaneel-algen pakking wordt in de salon van Slim Time toegepast. Deze pakking behandelt een groot deel van je lichaam. De inwerktijd is tussen 40 en 60 minuten per behandeling. De beste resultaten worden behaald in een kuurvorm van 5 of 10 behandelingen. De aroma-wikkelmethode is een succesvolle en zeer aangename afslankmethode. De unieke speciaal ontwikkelde aromatische Kaneelcrème met kaneelolie en algen (zeewier) zorgt in combinatie met de wikkelmethode voor de afbraak van overtollig vet, de bestrijding van cellulitis, een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van ongewenste afval- en gifstoffen. Je zult na de behandelingen zowel lichamelijk als geestelijk gesterkt voelen.

 

FGX Health Products 100% natuurlijk

Lees meer

FGXpress kent 5 soorten producten;
Pijn reducerende en geneeskrachtige pleisters,
Solar strips – marine phytoplankton suppletie (momenteel niet leverbaar in Europa),
Fixx gewichtsbeheersing – energie shake met natuurlijke ingrediënten,
Pulse 8 suppletie – voor een gezond Hart en Vaatstelsel
Beauty mask – Masker & serum met Telagenex-5 (vorm van cycloastragenol= natuurlijke stof tegen cellulaire veroudering)

Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurlijke & geneeskrachtige ingrediënten.