PS Food & Lifestyle

Geen hongergevoel, met je gezin mee eten en toch een mooi resultaat!

PS Food & Lifestyle programma

PS betekent niet minder eten, maar ànders eten. PS streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten, alle essentiële eiwitten en minimale koolhydraten toevoeging. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. PS voegt extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel. Je hebt de keuze uit 120 PS producten. Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Kennismakings-gesprek ?

Meld je aan voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt.In het Power Slim kookboek zitten 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten.

Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PS juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Boek nu uw gratis vrijblijvende kennismaking!

Kennismakings-gesprek ?

Meld je aan voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.