Fit & Strak lijf

Werken aan een fit, sterk en strak lijf in combinatie met gezonde voeding? Volg het EMS fitnessprogramma van Slim Time.

Het Electronic Muscle Stimulation (EMS) van X-Body is een revolutionair fitnesssysteem dat werkt met elektrische impulsen. EMS stimuleert de hoofdspiergroepen én de dieper gelegen spiervezels bipolair via elektroden, om optimaal samen te trekken. Dit stimuleert de agonist, antagonist én de dieper gelegen spiervezels optimaal om te contraheren (samentrekken), tot zelfs 90!% ! Iets dat zelfs in topsport moeilijk haalbaar is. Onderzoek wijst uit dat het uithoudingsvermogen aanzienlijk verbetert en dat je explosieve kracht met 74% kan stijgen. Een training duurt 20 minuten en is 18x effectiever dan een normale krachttraining. Het werkt preventief voor blessures, maar het is ook bijzonder effectief bij het herstel daarvan. Bovendien is het tijdbesparend: 20 minuten staat gelijk aan 3 uur krachttraining. Het verhoogt de stofwisseling en je krijgt een strakker en fitter lichaam. X-Body is ontwikkeld in Duitsland en is op dit moment het beste systeem voor EMS fitness.

De X-Body werkt met goede kwaliteit vesten waarin de elektroden bevestigd zijn. De pasvorm is perfect instelbaar voor ieder type. Het setje onderkleding, dat speciaal is ontwikkeld om de impuls goed te geleiden, koop je eenmalig voor € 49,95 en blijft in je eigen bezit.

Bijna iedereen kan een EMS training volgen omdat het precies kan worden afgestemd op je mogelijkheden en doelstellingen.

Je traint onder begeleiding van een coachJe spierconditie verbetert en je explosieve kracht wordt groterVoor de behandeling van lage rugklachten of incontinentieproblemen na zwangerschapVoor ondersteuning tijdens het afvallenVoor een strakker en fitter lichaam, anti-cellulitusIn combinatie met voedingsadvies en uitgebalanceerde voedingsmiddelen is het een totaalprogramma voor een gezonde levensstijl

Bekijk meer informatie


Film over X-Body


Film over X-Body


Film Usain Bolt EMS


Film Usain Bolt EMS