EMS hielp mij meer dan al die weken FYSIO!

Slim Time Berlicum, voor mij letterlijk een lotje uit de loterij! Eind juni won ik bij een loterij van de Herman Jozefschool in Middelrode de hoofdprijs;
10 lessen EMS bij Slim Time Berlicum.
Geen idee wat me zou gaan brengen, ging ik een week later langs bij Judith. Wat een heerlijk ontvangst, heel gemoedelijk en heel “gewoon”… je voelt je er snel thuis!

Passief of Actief – Voor ieder de keuze

Bij de eerste afspraak maakte ik kennis met de passieve EMS. Lekker relaxed liggen onder een warmte infrarood lamp met allerlei stroomdingetjes op mijn lijf… effe wennen, maar na een paar minuten is het gewoon genieten.
Maar de actieve EMS leek me toch wel meer iets voor mij. Via een hele handige app kan je vanuit je eigen huis alle afspraken al inplannen, echt super handig!

Begin juli 2016 had ik mijn eerste actieve EMS les…spannend! Je ontvangt een dun shirtje en een dunne soort legging, dit wordt vooraf nat gespoten! Maar met heerlijk warm water! Hihihi… Vervolgens kreeg ik het EMS pak aan en ging de puls aan! Een heel apart gevoel wat bijna niet te beschrijven is. Het voelt als tintelingen.

Je spieren spannen zich telkens een aantal seconde aan, waarna ze weer een paar seconde ontspannen. Tijdens de gespannen secondes maak je verschillende spieroefeningen, zoals squads, lunges, buikspieren, oefeningen met een grote bal… noem maar op. Erg pittig! De les duurt maar 20 minuten, maar na afloop heb je het gevoel als of je uren hebt getraind. Het is echt super leuk om te doen, je werkt eigenlijk tegen je eigen spierkracht.
En met een trainer als Judith of Danielle langs je, geef je echt niet zomaar op! Ze laten je echt dat stapje extra nemen! De eerste keer heb ik wel erg veel spierpijn gehad, maar na een paar lessen had ik daar geen last meer van.

Na 10 lessen was ik echt een stuk fitter, mijn spierkracht is echt aanzienlijk toegenomen! Ik was herstellende van een vervelende schouderblessure.
Toen ik de eerste keer bij Slim Time kwam, was mijn kracht in mijn schouder en arm erg zwak. Ik kon mijn arm niet hoog tillen. Na 10 lessen in 5 weken was de kracht in mijn arm en schouder echt boven verwachting verbeterd. Dat had ik zelf nooit gedacht… al die weken fysio hadden namelijk niet veel geholpen!
Hier ben ik Slim Time heel erg dankbaar voor.

Ik zou het dan ook iedereen aanraden, je moet het echt eens zelf ervaren!

Judith en Danielle, nogmaals super bedankt jullie zijn echte Toppers!

Groet, Wendy Philips