Het roer om

4 jaar geleden nam ik een bedrijf over, een eigen bakkerij. Een droom kwam uit. Maar elke dag om half 2 mijn bed uit om naar Tilburg te rijden en te gaan bakken is erg zwaar. Ik run de bakkerij in mijn eentje dus mag ik echt niet ziek worden!
Met een flink overgewicht van ruim 30 kilo, werd het behoorlijk zwaar en was erg snel moe. Toen dacht ik; nu wil en moet ik hier iets aan gaan doen.
Via via kreeg ik te horen over SLIM TIME en dat sprak me meteen aan. Ik had een goed intake gesprek dat me aan het denken zetten. Ik was zeer enthousiast!!

Ik gooide mijn eetpatroon om(wat zeer moeilijk is als je ontbijt om half 2 ‘s-nachts is), en ging 2 keer per week aan het arasys afslanksysteem om mijn spieren weer sterk te maken.
Nu 3 maanden verder ga ik zelfs om de dag 6 km hardlopen en vind dit heerlijk! Dit had ik nooit gekunnen met mijn overgewicht. Ik ben inmiddels totaal 20 kilo afgevallen en voel me fitter dan ooit. Ik snack nog op zijn tijd en geniet graag van een glas wijn en blijf gewoon op mijn goede gewicht.
SLIM TIME heeft me heel goed geholpen met mijn overgewicht en fitheid. We gaan nu werken aan mijn overtollig vel en ook dat gaat me lukken!!
Mijn dank aan SLIM TIME BERLICUM!

Groetjes van een fitte en tevreden man, Mark van Erp

Mark na