Na het zien van de vakantiefoto’s van vorig jaar wist ik het zeker: Het kon zó niet langer!!!

Ik had al meerdere diëten en lijnpogingen gedaan, maar die waren vaak dezelfde week, en soms dezelfde dag al gestrand. Tot ik via mijn zus (waarvoor ik ze nog altijd dankbaar ben) hoorde over powerslim producten. Zij was al flink afgevallen met deze producten. Bijna tegelijkertijd kwam ik een oude collega op Facebook tegen, die ook met deze producten bezig was. Het zette me aan het denken en ik ben gaan googlen om meer informatie te  krijgen. Zo kwam ik terecht bij SlimTime Berlicum.

In December 2012 maakte ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Judith Verhagen. Die dag veranderde mijn leven! Het was een ongedwongen, zeer informatief gesprek. Judith vroeg of dat ik er aan toe was om alvast wat metingen te doen. SLIK!!! Toch ben ik bij haar op de weegschaal gaan staan, en wat eerst een kwestie van willen was, werd nu een kwestie van moeten!! Er moest gewoon iets gebeuren, ik moest mijn eetpatroon veranderen!

Tijdens de feestdagen heb ik alles nog eens goed overdacht en toen heb ik besloten dat 2013 mijn jaar zou worden. Ik zou ervoor gaan!

Begin Januari begon ik met het starterspakket. Alles wat daarin zat, was lekker. Er waren over het algemeen maar weinig producten die ik niet lekker vond. De eerste dagen had ik wel wat hoofdpijn, daar had Judith voor gewaarschuwd. Mijn lichaam moest ontgift worden. Met behulp van het powerslim receptenboek maakte ik de lekkerste gerechten. Al snel had ik het kookboek niet meer nodig en had ik mijn weg gevonden met de producten, in combinatie met groente en toegestane vlees en vis.

De kilo’s vlogen eraf.

Na een maand kwam de eerste beproeving: Carnaval! Samen met Judith zette ik een plan op om deze dagen zo goed mogelijk door te komen. Het lukte. Ik viel zelfs af! Rond April kwamen de reacties van de mensen, die “iets” aan mij zagen. En dat gaf weer extra nieuwe moed om door te gaan. Ik voelde me erg gesteund door mijn man en kinderen, die niet begrepen dat ik met zoveel eten op mijn bord toch kon afvallen. Het gaat erom wat je eet. En het mooie van powerslim is dat je toch met je gezin mee kunt eten, alleen anders. Ik kon voor mijn kinderen een voorbeeld blijven, dat eten gezond is, en dat je tijdens een dieet vooral niet moet stoppen met eten. Ook mijn lieve vriendin, of zoals dat tegenwoordig heet, BFF, heeft me door dik en dun gesteund. Zij was zo mogelijk nog trotser dan ik zelf als er weer kilo’s af waren. Ik ga graag wandelen, maar zag het de laatste jaren meer als een verplichting. Nu trek ik er weer graag op uit, en wandel zo’n 3 a 4 keer per week.

Begin Juli was ik op mijn streefgewicht en streefdoel: 31 kilo eraf en in bikini op vakantie.

Wat heb ik genoten in Italie. Ik voel me veel fitter, energieker en heb iedere dag zin om er iets van te maken. En hoe leuk zijn de reacties van mensen om je heen, die je soms helemaal niet meer herkennen. “Ze is het toch echt”, is dan steevast mijn antwoord. Ik ben nu in de fase dat ik weer normaal eet. Sommige tussendoortjes zijn nog van powerslim, maar ook die ben ik aan het afbouwen. Mijn streven is nu om vooral niet meer boven de 80 kg. uit te komen. En daarbij mag ik best weleens iets eten wat “fout” is, als ik dat maar weer balans met de rest van de dag. Powerslim heeft mijn eetpatroon en eetgewoontes veranderd. En blijvend veranderd.

Hoe heerlijk is het om al die wijde vormloze tunieks en broeken weg te doen,en leuke broeken en strakke shirts te kopen. Of om zonder te passen een maatje 42 mee naar huis te nemen. In de wetenschap dat het toch wel zal passen. Maar het allerbelangrijkst vind ik dat ik weer in een gezond lichaam zit. Niet met een BMI van 35+ of een buikvetwaarde van 11. Deze waardes zien we vaak over het hoofd, omdat we alleen de zichtbare kilo’s tellen. Maar heel mijn lichaam is nu in balans. Powerslim is een dieet wat voor mij echt gewerkt heeft.

Maar wat zal ik de powerslim intense chocoladereep gaan missen….. Judith, maar ook Dorien en Dianne, bedankt voor jullie steun en toewijding!

 

Dank je wel Heidy voor je inspirerende verhaal. Jij laat zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om vol te houden, ook met een actief leven. Wij zijn trots op je, en al zeker omdat je momenteel ruim 1 jaar later nog steeds stabiel weet te blijven! Groetjes Judith – Dorien – Dianne