Gisela – 49 jaar

“Al sinds jaar en dag was mijn gewicht redelijk stabiel, ik hoefde niet echt op mijn eten te letten (65-68 kg) en met een lengte van 1.70 cm is dit niet super slank, maar ik was er tevreden mee . Ik ben altijd al redelijk sportief aangelegd geweest en ging minimaal 3 keer in de week sporten (minimaal 6 uur in de week). In september 2012 werd ik getroffen door een nierbekkenontsteking en belande in het ziekenhuis. Nadat ik was hersteld had ik mijn sporten weer hervat. Van de een op de andere dag merkte ik op dat ik last kreeg van opvliegers (shit de overgang……….) Eerst dacht ik nog dat ik opnieuw koorts kreeg, maar dat was niet het geval het waren de opvliegers. Naarmate de tijd verstreek zag ik de wijzer van de wegschaal de verkeerde kant uitslaan. Ik was op mijn eten aan het letten, ik sportte minimaal 6 uur in de week maar nog won de zwaartekracht van mijn lichaam het en duwde de wijzer van de weegschaal verder en verder de verkeerde kant in.
De teller stond op 75 kg.
Ik weet nog precies het moment waarop besloot mijn zwaartekracht een halt tot te roepen. Het ontstond door het uitlenen van mijn auto aan mijn dochter, daardoor zou ik die dag met de motor naar het werk gaan. Dus motorpak………………….jas past maar die broek kreeg ik echt niet dicht. Dan maar de motorbroek van mijn man aan………die zat lekker ruim.
Op 11 juli 2013 stond mijn intake gesprek gepland bij Slim Time Berlicum. Voor mij niet geheel vreemd daar mijn man daar in 2012 ook tevreden klant was en vele kilo’s afviel.

Na de intake kreeg ik ter introductie de behandeling met het EMS systeem Arasys. Die sprak me meteen aan dus vervolgafspraken gemaakt. Omdat het net in de vakantie periode was, was de eerste afspraak op 6 augustus 2013. Ik ben direct met het dieet en de adviezen van Judith aan de slag gegaan. Ik at te veel fruit, ik had te weinig eetmomenten, 3 maar, en nam niet genoeg eiwitten tot me. Verder was mijn eetpatroon volgens Judith al redelijk gezond.
Ik heb geen moment honger gehad, ik was een echte zoete kauw. Maar kan met alle gemak de zoetigheden laten staan.
Op 4 oktober 2013 is mijn laatste behandeling met de Arasys geweest en heb hierna heb ik nog 5 kaneel behandelingen gedaan, heerlijk. Mijn huid is weer strakker en lekker soepel. Ben zeker van plan om aan het einde van het jaar er nog een keer 5 in te plannen.
Ik voel me weer helemaal fit en zit weer lekker in mijn vel en ik heb het van de zwaartekracht gewonnen, de weegschaal geeft thuis 66 kg aan.”
Groeten Gisela

 

Knap gedaan Gisela, menig vrouw kan hier een voorbeeld aan nemen! Doorzettingsvermogen en daadkracht zijn je sleutelwoorden, en wij hebben je er een beetje bij geholpen