“Wij, Gerwin en Kim, wilden heel graag gaan afvallen, maar konden nooit echt het juiste dieet vinden of deden er nog te weinig moeite voor.

Toen kwam een vriendin van ons met de tip om te gaan informeren bij Slim Time (destijds Body Control Berlicum) met het EMS systeem Arasys, een systeem dat spieren versterkt, stofwisseling verhoogd en het vet rondom de spieren verbrandt. Dat hebben we dus gedaan en ons oog viel op Slim Time Berlicum. In oktober zijn we bij Judith geweest voor een intakegesprek en een proefbehandeling. Het klikte goed en we hadden zin om met het dieet te beginnen.
Gerwin gaat de 3 fases van de eiwit maaltijdvervangende producten volgen en ik (Kim) wil graag met ‘normale’ voeding en een aangepast dieet mijn kilo’s proberen te verliezen.”

Doelstelling: Gerwin wil onder de 100 kg en ik wil rond de 80 kg eindigen.

“Op 1 november 2011 begonnen we met het dieet en de behandelingen met de Arasys. De behandelingen met de Arasys zijn 10 behandelingen per kuur, 17 of 23 minuten per keer voor vrouw en man. Tijdens elk bezoek wordt het gewicht genoteerd, hetgeen als extra stok achter de deur werkt om goed je best te blijven doen.
Met de kerst en jaarwisseling hadden we beiden gewoon met ons gezelschap meegegeten en gezellig gedronken, maar toch wel opgelet! Koolhydraten probeerden we te vermijden. Het resultaat was goed, er was een kleine terugval op de weegschaal, maar onze stofwisseling was dermate hoog geworden dat wij de ‘extraatjes’ van de kerst en de jaarwisseling niet of nauwelijks op hadden geslagen als vetmassa. Die paar kilo terugval waren er gelukkig na 3 dagen alweer af!”

Het bleef gemakkelijk gaan en vooral goed vol te houden!

“Ik heb nu sinds 5 maart 2012 geen behandelingen met de arasys meer gehad en blijft nog steeds prima op gewicht. Gerwin gaat sinds 31-3-12 ook op eigen kracht en met gezonde voeding verder afvallen met begeleiding middels maandelijkse controle bij Slim Time Berlicum, om de laatste 5 kg eraf proberen te krijgen.”

Kim -24.9 kg en -121 cm!
Gerwin -45.1 kg en -240 cm!

Doelstelling: bereikt!