Het roer moest om!

Op 7 april dit jaar ben ik bij Judith begonnen met een trainings-/voedingsprogramma, met als doel afvallen en fitter worden. Ik was te zwaar, 77,6 kilo met een lengte van 1.65 cm en voelde me futloos. Het was voor mij erg belangrijk om met gewone voeding af te vallen, niet met poeders en shakes. Ik wilde mijn boodschappen gewoon bij de supermarkt kunnen doen.

1 op 1 coaching – persoonlijke begeleiding

Ik heb gekozen voor Slim Time door de persoonlijke begeleiding van Judith of Danielle. Dit omdat ik op mijn 26ste een whiplash heb opgelopen, waardoor mijn nek nog steeds mijn zwakke plek is. Met de EMS training krijg je 1 op 1 coaching en wordt er tijdens de training op je houding gelet en meteen gecorrigeerd waar nodig. Door de EMS training kun je heel gericht op bepaalde spiergroepen trainen. Mijn bovenlichaam is nu veel sterker waardoor ik minder last heb van mijn blessure. EMS training is best pittig maar geeft gegarandeerd resultaat, no pain no game is mijn motto!

Ik ben FIT en heb mijn streefgewicht bijna bereikt

Behalve de kilo’s die ik kwijt ben is mijn grootste winst dat ik fysiek veel sterker en fitter ben. Ik ben nu bijna ruim 10 kilo afgevallen en zit bijna op mijn streefgewicht van 65 kilo. Het nieuwe voedingspatroon is nu zo “eigen” dat ik ervan overtuigd ben dat ik mijn streefgewicht vast kan houden. Voor mij is het een hele goede keuze geweest om bij slim Time te starten!

Danielle van de Braak